Plavání

06.02.2023 11:10

V pondělí 13.února 2023 nás čeká první lekce plavání v plaveckém areálu v Rychnově nad Kněžnou. Budeme jezdit vždy v pondělí s výjimkou 27.2. 2023 (jarní prázdniny) a 10.4.2023 (Velikonoční pondělí). Poslední plavecká lekce vychází na 1.5.2023, je možné, že nás v tomto týdnu zařadí na jiný den.

Cena kurzu se pro jednotlivé ročníky liší, rodiče žáků se však v letošním roce nebudou podílet na úhradě kurzu plavání. Část výuky zaplatí škola a část výuky plavání zaplatí zřizovatel Obec Pěčín.  

Výuka proběhne v rozsahu 10 lekcí po 90 minutách. S sebou si děti připraví do batůžku ručník, plavky přiléhavého typu, sprchový gel, igelitovou tašku na mokré věci a svačinu. Pokud se dětem dělá špatně v autobuse, dejte jim, prosím, ráno léky a možná i další igelitový sáček. Děvčata s dlouhými vlasy by měla mít zapletený cop nebo koupací čepici. Odjíždět budeme v 8.45 hodin. Vrátíme se okolo 11.45 hodin. Do školy přijdeme bez aktovek, všichni jen s penálem, starší ročníky (3. a 4.r) budou mít po obědě 1 hodinu Anglického jazyka - učebnice a pracovní sešity si mohou nechat v pátek v lavici. Nebudeme s sebou vozit žádné cennosti (prstýnky, řetízky, mobilní telefony, velké obnosy peněz a pokud to půjde, tak ani brýle). 

Plavecká škola požaduje potvrzení o zdravotní způsobilosti žáků, pošlete, prosím, do školy zdravotní průkaz dítěte na kontrolu. Zároveň ještě potřebujeme souhlas rodičů s fotografováním dětí na pamětní fotografii a souhlas rodičů, pokud budou děti chtít jezdit na tobogánu. Na tyto dva souhlasy vytvořím speciální dokument. Pokud se na cokoliv budete chtít zeptat, zavolejte nebo se stavte ve škole. 

—————

Zpět


Kontakt

Základní škola a mateřská škola Pěčín

Pěčín 42
517 57 Pěčín


491 616 987